Ιωαννης-Κροκος-pwpyy0lyjea3822x5jkcdlpqxlatteex32k2j5l8f0

Κρόκος Ιωάννης

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Είμαι ο Ιωάννης Κρόκος. Γεννήθηκα στο χωριό Οκτωνιά Ευβοίας, κοντά στην Κύμη. Σπούδασα Μαθηματικός στο ΕΚΠΑ και ακολούθως Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ.

Διδακτική Εμπειρία & Όραμα
Ο Αρνός ξεκίνησε το 1985 και σήμερα παρέχει εξ αποστάσεως (e-Learning) Φροντιστηριακά Μαθήματα για μαθητές και φοιτητές. Μέλημά μας είναι η προετοιμασία του σπουδαστή με συστηματική εφαρμογή της εξατομικευμένης μάθησης με τη χρήση της Τεχνολογίας, μέσα από μία πλατφόρμα εύχρηστη και εύκολη για κάθε εκπαιδευόμενο. Με τη συμβολή των καθηγητών μας εστιάζουμε σε κάθε εκπαιδευόμενο ξεχωριστά και τις ανάγκες του με τελική επιδίωξη την
επίτευξη των στόχων του. Στον Αρνό, η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της, γεννιέται! Όραμα μου μια εκπαίδευση ανοικτή σε όλη την Κοινωνία που θα δίνει τη χαρά και το νόημα της Ζωής μέσα από την Καλλιέργεια και την αέναη προσπάθεια.

 

 

Συγγραφικό Έργο
Προπαίδεια στο Δημοτικό  –  Μαθηματικά για Πρότυπα Γυμνάσια & Υποτροφίες  – Ανάλυση Ι –
Λογισμός Συναρτήσεων Πολλών Μεταβλητών – Γραμμική Άλγεβρα – Διαφορικές Εξισώσεις –
Μιγαδικές Συναρτήσεις – Πραγματική Ανάλυση – Στατιστική & Πιθανότητες ΕΜΠ, ΜΤΧ, ΕΑΠ

Μαθήματα Διδασκαλίας
Δημοτικό: Αριθμητική – Γεωμετρία – Προπαίδεια – Πρότυπα Γυμνάσια
Λύκειο: Άλγεβρα – Γεωμετρία
Πανεπιστημιακά: Ανώτερα Μαθηματικά – Συναρτήσεις Μίας Μεταβλητής – Συναρτήσεις Πολλών Μεταβλητών – Γραμμική Άλγεβρα – Διαφορικές Εξισώσεις

Διδακτική Μεθοδολογία
Σε ζωντανό live μάθημα, διδάσκεται η Θεωρία και Μεθοδολογία, από το Τετράδιο Σπουδής. Εν συνεχεία, ο μαθητής λαμβάνει προσωπική καθοδήγηση μελέτης, ως προς το υλικό των Courses προς μελέτη, τις Ασκήσεις του Τετραδίου Σπουδής προς εξάσκηση και τα Θέματα Προσομοίωσης του AppArnos Learn προς αυτο-αξιολόγηση. Κάθε απορία του μαθητή απαντάται άμεσα και στοχευμένα.

Δείτε τα θέματα των Προτύπων 2024

Βρείτε τα θέματα και τις λύσεις των θεμάτων για της εξετάσεις των Πρότυπων σχολείων του 2024.