Λυμένα Θέματα Εξετάσεων 2022 - Πρότυπα Γυμνάσια

Δείτε με τη σειρά τα θέματα παλαιότερων ετών για τα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια με τις εκφωνήσεις τους και τις απαντήσεις τους σε μορφή video και αρχείων pdf.
Επίσης, κατεβάστε τα ενδεικτικά θέματα του Δ.Ε.Π.Π.Σ. από τη σελίδα μας.
Προετοιμαστείτε με έγκυρο και αξιόπιστο υλικό!

Θέματα & Απαντήσεις - Πρότυπα Γυμνάσια 2023

Για να πετύχεις στις εξετάσεις των Πρότυπων Σχολείων πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και να έχεις υψηλούς στόχους και όραμα. Να είσαι οπλισμένος με επιμονή και αυτοπεποίθηση την ώρα των εξετάσεων. Οι δάσκαλοί σου στον ΑΡΝΟ φροντίζουμε για την κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να επιτύχεις στις εξετάσεις για την είσοδο στα Πρότυπα Γυμνάσια.

Μέρος της προετοιμασίας σου  αποτελούν και η εξοικείωση με τα Θέματα Εξετάσεων παλαιότερων ετών.  Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις παλαιότερα θέματα εξετάσεων με τις λύσεις τους για να μπορέσεις να τσεκάρεις άμεσα τις απαντήσεις σου. Τα Θέματα Εξετάσεων σε συνδυασμό με τα θέματα Προσομοίωσης του Αρνού, θα σε προετοιμάσουν για την τελική επιτυχία στα Πρότυπα Σχολεία!

Ενδεικτικά Θέματα - Πρότυπα Γυμνάσια & Λύκεια 2022

Για να πετύχεις πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους. Αυτό φαίνεται μέσω από τα θέματα των εξετάσεων. Εμείς εδώ στον Αρνό σε βοηθάμε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τις εξετάσεις εισαγωγής στα πρότυπα σχολεία μέσω της κατάλληλης προετοιμασίας αλλά και των θεμάτων προσομοίωσης που βάζουμε στους μαθητές μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Βρες θέματα εξετάσεων για Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια με τις εκφωνήσεις και τις λύσεις σε Μαθηματικά και Γλώσσα. 

Θέματα Μαθηματικών - Πρότυπα Γυμνάσια

Επίσημα Θέματα Εισαγωγής

Ενδεικτικά Θέματα Εισαγωγής

Θέματα Γλώσσας - Πρότυπα Γυμνάσια

Επίσημα Θέματα Εισαγωγής

Θέματα Μαθηματικών - Πρότυπα Λύκεια

Θέματα Γλώσσας - Πρότυπα Λύκεια